• Lorem ipsum

Nieuw in ons assortiment: i.safe-Mobile IS330.1

28 Aug 2020

Vanaf vandaag beschikbaar: i.safe-Mobile IS330.1 ATEX feature phone voor zone 1 en 21.

De opvolger van de populaire IS320.1 ATEX telefoon, met een compleet nieuw design en vele verbeteringen ten opzichte van de IS320.1.

Nieuw design en hardware

De herkenbare oranje kleur van de IS320.1 is vervangen door zwart, maar daar houden de verschillen natuurlijk niet bij op. I.safe-Mobile heeft de IS330.1 een compleet nieuw design gegeven en voorzien van geavanceerde hardware.

Denk hierbij aan onder andere 4G/LTE, NFC, Dual sim, bluetooth 5.0 en 2 camera's: 1 front camera van 5.0 megapixel en een rear camera van 13 megapixel. Natuurlijk zijn bekende functionaliteiten zoals de SOS knop en man-down ondersteuning nog steeds aanwezig. 

Een andere nieuwe toevoeging is de unieke ISM interface die we reeds kennen van de IS530 smartphones. Hiermee is het mogelijk om veilig accessoires, zoals headsets, te kunnen gebruiken binnen een ATEX zone.

 

Android 9.0

De IS330.1 ATEX gsm is voorzien van android 9.0 en voldoet aan de vereisten voor Android Enterprise Recommended Rugged Devices. Dit houd in dat er driemaandelijkse beveiligingsupdates gedurende ten minste vijf jaar vanaf de lancering en minimaal 1 grote update naar android 10 of honger beschikbaar zal zijn.

 

Vanaf nu leverbaar

De IS330.1 ATEX telefoon is vanaf nu uit voorraad leverbaar.
Bezoek de product pagina van de IS330.1 voor meer technische informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »