• Lorem ipsum

Logo DowLogo PaniflowerLogo SpieLogo RijkswaterstaatLogo MammoetLogo AllnexLogo Bilfinger

 

 

ATEX Depot: uw specialist voor robuuste apparatuur 

ATEX Depot is een onafhankelijke reseller van gecertificeerde explosievrije ATEX-producten en accessoires. Wij leveren ATEX-apparatuur voor commercieel en industrieel gebruik dat voldoet aan alle ATEX-richtlijnen. Onze specialisten hebben al meer dan 20 jaar ervaring in deze specifieke branche en voorzien iedereen van deskundig en professioneel advies. Wat ons uniek maakt, is dat al onze apparatuur robuust en veilig is. Onze producten blijven onder extreme omstandigheden of factoren naar behoren functioneren.

Wat is ATEX? 

ATEX is een norm voor apparaten die bedoeld zijn voor gebruik op plaatsen waar mogelijk een explosieve atmosfeer kan heersen. In deze omgeving kunnen gas- en/of stofexplosies ontstaan. Sinds 2003 mogen enkel ATEX-apparaten gebruikt worden die aantoonbaar voldoen aan de richtlijnen. 

Onze ATEX-apparaten

Wij hebben bijna het meest complete assortiment in deze specifieke branche. We beschikken over een ruim aanbod aan apparatuur die allemaal bestand zijn tegen water, stof, trillingen en schokken. Ze zijn geschikt voor gebruik in de bouw, industrie of in een fabriek. We leveren onder andere telecommunicatie-apparatuur zoals rugged telefoons en mobile computing apparaten zoals ATEX tablets. Ook hebben we ATEX draagbare lampen zoals ATEX zaklampen, hoofdlampen, werkverlichting en meer. Tenslotte bieden we robuuste producten aan voor het maken van foto's en video’s.

Demonstraties, instructies en trainingen 

U bent bij ATEX Depot ook aan het juiste adres voor trainingen, instructies en demonstraties. Deze zijn bedoeld voor bedrijven die met ATEX-producten willen werken, maar nog niet bekend zijn met ons assortiment. Tijdens de sessies geven wij een duidelijke uitleg over de mogelijkheden, de werking en het type apparaten. Bovendien kijken we samen naar uw wensen en behoeften. Tenslotte adviseren wij u over de producten en/of accessoires die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf en het beste aansluiten op uw wensen en behoeften. Onze trainingen, demonstraties en instructies maken het kiezen van de juiste ATEX-producten eenvoudig. 

Verhuren, leasen en/of een servicecontract

Het verhuren van ATEX lampen of ATEX telefoons behoort ook tot de mogelijkheden, net zoals het leasen van producten. Leasen werkt hetzelfde als een financial leasen. De laatste mogelijkheid is het afsluiten van een servicecontract voor een tablet. Zodra een van de tablets kapot is, wordt deze zo snel mogelijk gerepareerd. Wanneer de reparatie te lang duurt, wordt er een nieuwe tablet ter beschikking gesteld. 

De fabrikanten waar we mee samenwerken 

ATEX Depot werkt samen met verschillende betrouwbare fabrikanten zoals I.safe Mobile, Bartec, Ruggear, Peli, Honeywell, Dell en Sonim. Om de veiligheid van de producten te waarborgen, worden er continu nieuwe producten ontwikkeld met de nieuwste technologie. Onze fabrikanten leveren producten die voorzien zijn van een certificaat. Het certificaat geeft aan dat de producten naar behoren functioneren. Tevens wordt er voldoende informatie gegeven bij de levering van de producten, waardoor ze veilig kunnen worden gebruikt. 

Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig uw robuuste producten van ATEX Depot. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

29 Sep 2022
HOW TO: Foto's overzetten van uw ATEX Smartphone naar uw computer
Lees meer
14 Jan 2021
i.safe-MOBILE android enterprise recommended
Lees meer