• Lorem ipsum

ATEX Waarschuwingslampen

€26,95
(€32,61 Incl. btw)
ML-15R Markerlite Rood, Mini explosieveilig LED markeer/fietslampje Lees meer
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Wolf
Wolf ML-15R Markerlite Rood- ATEX zone 1/21
ML-15R Markerlite Rood, Mini explosieveilig LED markeer/fietslampje
€26,95
(€32,61 Incl. btw)
€26,95
(€32,61 Incl. btw)
ML-15W Markerlite Wit, Mini explosieveilig LED markeer/fietslampje Lees meer
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Wolf
Wolf ML-15W Markerlite Wit - ATEX zone 1/21
ML-15W Markerlite Wit, Mini explosieveilig LED markeer/fietslampje
€26,95
(€32,61 Incl. btw)
€26,95
(€32,61 Incl. btw)
ML-15A Markerlite Oranje, Mini explosieveilig LED markeer/fietslampje Lees meer
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Wolf
Wolf ML-15A Markerlite Oranje - ATEX zone 1/21
ML-15A Markerlite Oranje, Mini explosieveilig LED markeer/fietslampje
€26,95
(€32,61 Incl. btw)
ATEX Waarschuwingslampen

Bij ATEX Depot zijn we trots op ons assortiment aan ATEX waarschuwingslampen, van hoogwaardige kwaliteit. Onze collectie omvat een verscheidenheid aan hoogwaardige waarschuwingslampen van het gerenommeerde merk Wolf , dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Of het nu gaat om het signaleren van gevaarlijke omgevingen of het waarborgen van veiligheid op industriële terreinen, onze Wolf ATEX waarschuwingslampen bieden een effectieve oplossing. Met hun innovatieve ontwerpen en uitstekende prestaties voldoen ze aan de strengste normen voor explosieveilige verlichting, waardoor ze een onmisbaar element zijn in elke risicovolle omgeving.

De voordelen van waarschuwingslampen

Onze waarschuwingslampen van Wolf bieden een scala aan voordelen die essentieel zijn voor verschillende industriële omgevingen. 

  • Ze garanderen optimale veiligheid dankzij hun conformiteit aan strikte ATEX-richtlijnen. Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik in potentieel explosieve omgevingen;
  • Ze onderscheiden zich door hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor ze langdurig en probleemloos kunnen functioneren;
  • De lampen zijn energiezuinig, waardoor ze lange tijd meegaan;
  • Met hun heldere en krachtige verlichting bieden ze een effectieve waarschuwing, waardoor de veiligheid op de werkvloer wordt verbeterd.

Het aanbod aan lampen van Wolf 

Bij ATEX Depot hebben we een mooi assortiment aan hoogwaardige ATEX waarschuwingslampen, waaronder de Wolf ML-15A MarkerLite in het opvallende oranje, de Wolf ML-15W MarkerLite in helder wit en de Wolf ML-15R MarkerLite in krachtig rood. Deze lampen zijn speciaal ontworpen en gecertificeerd voor gebruik in ATEX Zone 1- en 21-omgevingen, waar explosiegevaar kan optreden. De ML-15 serie van Wolf staat bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en heldere verlichting, waardoor ze perfect zijn voor het signaleren van gevaren en het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer. Of het nu gaat om waarschuwen voor noodsituaties of het markeren van gevaarlijke zones, deze lampen bieden een betrouwbare oplossing voor uw behoeften.

ATEX waarschuwingslampen bestellen bij ATEX Depot

Bij ons zijn de Wolf ATEX waarschuwingslampen gemakkelijk verkrijgbaar. Of u nu geïnteresseerd bent in de ML-15A in oranje, de ML-15W in wit, of de ML-15R in rood, wij hebben ze op voorraad. Voor advies over deze of onze andere ATEX draagbare lampen of zaklampen staan onze experts klaar om te helpen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor deskundig advies op maat. Verbeter de veiligheid op uw werkplek met onze hoogwaardige ATEX waarschuwingslampen!