• Lorem ipsum

Bartec

Bartec
Artikelcode B7-A2B4-1011/12111100
€3.578,00
(€4.329,38 Incl. btw)
Robuuste en zeer flexibele industriele Windows tablet PC 10.1" Lees meer
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Bartec
BARTEC Agile S NI 10.1" Tablet PC - ATEX Zone 2/22
Robuuste en zeer flexibele industriele Windows tablet PC 10.1"
€3.578,00
(€4.329,38 Incl. btw)
€2.345,00€1.899,00
(€2.297,79 Incl. btw)
Bartec Pixavi instrinsically safe camera voor zone 1/21 Lees meer
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
-19%
Bartec Bartec Pixavi Camera - instrinsically safe camera - voor zone 1/21
Bartec
Bartec Pixavi Camera - instrinsically safe camera - voor zone 1/21
Bartec Pixavi instrinsically safe camera voor zone 1/21
€2.345,00€1.899,00
(€2.297,79 Incl. btw)
€1.999,00
(€2.418,79 Incl. btw)
Bartec Pixavi Phone ATEX zone 1/21 smartphone Lees meer
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Bartec
Bartec Pixavi Phone - ATEX smartphone - Zone 1/21
Bartec Pixavi Phone ATEX zone 1/21 smartphone
€1.999,00
(€2.418,79 Incl. btw)
Bartec
Artikelcode 17-A1B4-123122101000
€5.955,00
(€7.205,55 Incl. btw)
De BARTEC Agile X IS is een robuuste en zeer flexibele industriële tablet-pc voor ruige omgevingen. Lees meer
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Bartec
BARTEC Agile X IS Atex Zone 1 Tablet PC
De BARTEC Agile X IS is een robuuste en zeer flexibele industriële tablet-pc voor ruige omgevingen.
€5.955,00
(€7.205,55 Incl. btw)
Bartec

Bartec is een van onze gerenommeerde fabrikanten met hoogwaardige producten. Het is een vooroplopend merk in industriële veiligheidstechnologie. Ze staan synoniem voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Hun producten vormen de ruggengraat van veiligheid in veeleisende industrieën. Bij ATEX Depot bieden we een divers aanbod aan Bartec-producten, die gericht zijn op het waarborgen van explosieveiligheid en optimale operationele prestaties. Bartec hecht grote waarde aan het leveren van technologisch geavanceerde oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Wat het merk echt uniek maakt, is de voortdurende inzet voor innovatie en het streven naar een veiligere toekomst voor industriële processen, waarbij zowel de mensen als de omgeving centraal staan.

Uitgebreid aanbod aan Bartec-producten

Bij ATEX Depot bieden we een breed scala aan Bartec-producten aan, waaronder hoogwaardige camera's, ATEX-telefoons, ATEX-tablets en diverse bijbehorende accessoires. 

Veiligheid verzekerd met camera’s van Bartec

Ontdek de technologische kracht van Bartec camera’s, waaronder de Bartec Pixavi Intrinsically Safe Cam. Met zijn robuuste ontwerp en intrinsieke veiligheidscertificering biedt deze camera ongeëvenaarde prestaties in veeleisende omgevingen. Of het nu gaat om documenteren, live-streaming of routinematige inspectie, het vastleggen van beelden en video is altijd gemakkelijk en probleemloos. 

ATEX-telefoons van Bartec voor optimale prestaties

Bartec biedt niet alleen geavanceerde camera's aan, maar ook betrouwbare ATEX-telefoons, zoals de Bartec Pixavi Phone. Deze smartphone voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Met functionaliteiten die gericht zijn op veilige communicatie en optimale prestaties, is deze smartphone een essentieel hulpmiddel voor werknemers in industrieën waar veiligheid voorop staat. 

ATEX-tablets voor het uitvoeren van taken 

Bartec staat bekend om zijn toonaangevende producten, waaronder de indrukwekkende BARTEC Agile X IS tablet. Met deze tablet kunnen werknemers veilig en efficiënt werken. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde functies biedt deze ATEX-tablet  betrouwbare prestaties en maakt het mogelijk om kritieke taken uit te voeren met maximale veiligheid.

Accessoires voor naadloze connectiviteit

Ontdek de essentiële accessoires van Bartec, waaronder de Bartec USB-adapterkabel. Deze kabel is een cruciale schakel voor naadloze connectiviteit in explosiegevaarlijke omgevingen. Deze kabel garandeert niet alleen betrouwbaarheid maar ook veiligheid tijdens gebruik. Hiermee bent u verzekerd van een stabiele verbinding en optimale functionaliteit van uw apparaten.

Koploper in de wereld van explosiegevaarlijke apparatuur

Bartec staat aan de voorhoede van de industrie in explosiegevaarlijke omgevingen en onderscheidt zich door voortdurende innovatie. Hun apparaten, uitgerust met geavanceerde functionaliteiten zoals WiFi en 4G-connectiviteit, bieden ongekende voordelen. Deze technologische eigenschappen vergroten niet alleen de operationele efficiëntie, maar zorgen ook voor realtime communicatie en gegevensoverdracht, waardoor werknemers beter kunnen anticiperen en reageren op situaties. Bij vragen of voor deskundig advies over welke Bartec-oplossingen het beste bij uw behoeften passen, aarzel niet om contact op te nemen. Zet vandaag nog de stap naar een veiligere en efficiëntere werkomgeving door Bartec-apparaten te bestellen!