• Lorem ipsum

Jenson

€1.499,00
(€1.813,79 Incl. btw)
Intrinsiek veilige ATEX foto camera met 5x optische zoom voor ATEX zone 2 Lees meer
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Jenson
JENSON eXP140 ATEX camera - Zone 2
Intrinsiek veilige ATEX foto camera met 5x optische zoom voor ATEX zone 2
€1.499,00
(€1.813,79 Incl. btw)
Jenson

Jenson ATEX Depot is al meer dan 10 jaar uw specialist op het gebied van ATEX gecertificeerde apparatuur. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u een passend advies doen bij uw aanvragen voor ATEX producten.

Onze webshop

In onze webshop bieden wij een ruim assortiment ATEX apparatuur aan, maar bent u op zoek naar iets specifieks en u kunt het niet vinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op.
Wij gaan op zoek in ons ruime netwerk van ATEX specialisten voor een geschikte oplossing voor u.

Jenson branded producten

Naar aanleiding van veel vragen van onze klanten hebben wij in 2020 ons eerste eigen Jenson-branded product op de markt gebracht. De Jenson Camera eXP140, een fotocamera met optische zoom gecertificeerd voor ATEX zone 2. Momenteel de enige ATEX gecertificeerde foto camera met optische zoom.

Contact opnemen?

Heb je behoefte aan meer informatie over de Jenson ATEX producten of over onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via +31 (0) 115 648 506, via de chatfunctie rechtsonder in uw scherm of via ons contactformulier. Wij proberen al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.