• Lorem ipsum

Als ondernemer kan het verstandig zijn om de keuze te maken een grote investering over een langere periode uit te spreiden. Leasing kan dan een goede optie zijn. U zorgt er daardoor voor dat u meer liquide middelen overhoudt om andere investeringen te doen. Investeringen die uw bedrijf direct vooruit kunnen helpen, zoals een reclamecampagne, of een machine voor de technische werkplaats. Een daarbij komend voordeel is dat de maandelijkse kosten al van tevoren vast staan. U weet precies hoeveel geld u kwijt bent aan bijvoorbeeld de lease van een ATEX smartphone, een Dell ATEX tablet, of een i.safe-mobile ATEX tablet. Een bijkomend voordeel is dat leasen door banken vaak niet wordt gezien als een langlopende lening en dus veel beter op uw balans staat.

 

ATEX apparatuur leasen bij Jenson ATEX Depot

ATEX leasing via Jenson ATEX Depot werkt als een financial lease. Het is daarnaast ook mogelijk om een servicecontract af te sluiten. Dit wil zeggen dat wanneer een tablet kapot gaat deze direct kosteloos gerepareerd wordt. Indien reparatie niet mogelijk is, of langer duurt, krijgt u direct een nieuwe tablet van ons. Uw onderneming blijft daardoor in bedrijf en klaar voor de volgende dag.

 

Kies er nu voor uw ATEX apparatuur te leasen

De lease van een Dell tablet of een ander apparaat zorgt ervoor dat u zelf minder zaken heeft om naar om te kijken en u zich dus kunt concentreren op de diensten of producten die uw bedrijf aanbiedt. Jenson ATEX Depot is daarbij uw partner en wij delen graag onze expertise met u op het gebied van leasen en hardware. Kom daarom eens langs in onze Experience Center in Terneuzen, vul ons contactformulier in of stuur ons een mail op [email protected]. Telefonisch zijn wij ook te bereiken op het nummer +31 (0)115 648 501. We horen graag van u.