• Lorem ipsum

Rugged Mobile computing

Wij van ATEX Depot bieden een uitgebreide reeks rugged apparatuur die zijn ontworpen om zelfs in de zwaarste omstandigheden te presteren. Deze gespecialiseerde apparatuur is ideaal voor omgevingen waar traditionele apparaten tekortschieten, zoals industriële locaties, bouwplaatsen en veeleisende buitenomgevingen. De mobile computing-apparatuur is ontworpen om stand te houden en optimale prestaties te leveren, ongeacht de uitdagingen van de omgeving. Kies voor ATEX Depot en ervaar ongeëvenaarde duurzaamheid en functionaliteit.

Rugged tablets 

Rugged tablets, zoals de I.safe Mobile IS930.RG, Dell Latitude 7220 en Panasonic FZ-L1, vertegenwoordigen de ultieme kracht in draagbare technologie. Met versterkte behuizingen die schokken, stof en waterbestendigheid weerstaan, bieden ze ongeëvenaarde duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. Rugged tablets belichamen de perfecte balans tussen kracht en functionaliteit. 

Rugged laptops

Wij van ATEX Depot bieden ook een assortiment rugged laptops, waaronder de Dell Latitude 5430, Dell Latitude 7330 en Dell Latitude 5420, die uitblinken in veeleisende werkomgevingen. De Panasonic CF-54 biedt aanpasbare opties en een schokbestendige behuizing. De Dell Latitude 7330 tilt mobiliteit naar een hoger niveau met een slank ontwerp en krachtige interne componenten. De Dell Latitude 5420 is ontworpen voor stevig gebruik en biedt uitbreidingsmogelijkheden en bestendigheid tegen verschillende elementen zoals regen, stof of extreme temperaturen.

Rugged wearables

Rugged wearables zoals de RealWear Navigator 520 en RealWear Navigator 500 zijn innovatieve technologische oplossingen die essentieel zijn voor handsfree communicatie en gegevensweergaven. Deze wearables zijn robuuste en draagbare apparaten. Ze bieden een handsfree augmented reality-interface die werknemers in staat stelt om informatie te raadplegen en te delen zonder hun taken te onderbreken. Deze functies verbeteren de efficiëntie, veiligheid en productiviteit, waardoor de RealWear wearables een onmisbare tool zijn voor professionals die met hun handen werken.

Rugged accessoires 

De rugged accessoires, zoals de RugGear bureau oplader en de RealWear Ear Bud, zijn essentiële aanvullingen op robuuste apparaten. De RugGear bureau oplader biedt een handige en veilige manier om robuuste apparatuur op te laden, waardoor ze altijd klaar zijn voor gebruik. De RealWear Ear Bud levert een heldere en betrouwbare geluidsweergave in lawaaierige omgevingen, waardoor gebruikers naadloos kunnen communiceren en gegevens kunnen ontvangen zonder afleiding. Deze accessoires verbeteren de functionaliteit en bruikbaarheid van rugged technologieën, waardoor ze onmisbaar zijn. Naast de oplader en earbuds zijn er ook een aantal andere handige accessoires. 

Rugged mobile computing bij ATEX Depot

Bij ons vindt u een ruime selectie aan rugged mobile computing-apparaten. Voor wie hulp nodig heeft bij het vinden van geschikte apparatuur of vragen heeft, staat ons team klaar om te assisteren. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat!