• Lorem ipsum

i.safe-MOBILE android enterprise recommended

14 Jan 2021

i.safe MOBILE apparaten worden nu geverifieerd door het Android Enterprise Recommended programma voor robuuste apparaten, een programma onder leiding van Google dat de lat voor apparaten en diensten hoger legt, gebouwd om veeleisende werklasten gedurende een langere levensduur aan te kunnen.

 

De IS330.x, IS530.x, IS655.x smartphones en IS930.x tablets zijn onderdeel van het Android Enterprise recommended programma.

 

i.safe-MOBILE levert een consistente set van door Google™ geverifieerde functies met een verhoogde basislijn voor apparaten, verhoogde beveiligingsstandaarden en bedrijfsgerichte functies en gedragingen om aan uw behoeften te voldoen.

 

"Door deze Google-certificering zal i.safe MOBILE de best mogelijke technologie en ondersteuning blijven leveren om bedrijfsklanten overal te helpen hun digitale transformatiedoelstellingen te bereiken en de operationele efficiëntie te verbeteren door te voldoen aan de normen van Google voor veiligheid, productiviteit en flexibiliteit", Martin Haaf, CEO i.safe MOBILE.

 

Enkele van de aanbevolen eisen van Android Enterprise zijn:

  • Minimumhardwarespecificaties voor Android™ 7.0+ apparaten
  • Levering van Android-beveiligingsupdates binnen 90 dagen na de release van Google, voor een minimum van vijf jaar
  • Gecertificeerd voor ingressieve protectie (IP64)
  • Voldoen aan strenge eisen voor zware omstandigheden en valtesten
  • Ondersteuning voor bulk-implementatie van apparaten, waaronder Android zero-touch-inschrijving
  • Ondersteuning voor ten minste één extra grote OS-release

 

De i.safe MOBILE-apparaten - smartphones en tablets - zijn opgenomen in de Android Enterprise Solutions Directory, samen met andere robuuste apparaten die zijn gebouwd voor de zwaarste werkomgevingen.

https://androidenterprisepartners.withgoogle.com/devices/#!?manufacturer=isafe

Google en Android zijn handelsmerken van Google LLC.