• Lorem ipsum

Bezoek Jenson ATEX Depot op Maintenance Next

25 Jun 2015
by Mathijs Bouchaut

Maintenance NEXT 2015 bouwt van 21 tot en met 23 april aan de onderhoudsindustrie van vandaag én morgen met de thema’s arbeid, innovatie en waardecreatie. Om assets optimaal te benutten in een veeleisende markt is een integrale 

Veeleisende markt

aanpak van onderhoud onmisbaar. ‘Mastering Assets’ is waar het om draait: maximaal inzicht in en controle van de installaties op alle niveaus! Vakkundige specialisten uit verschillende vakgebieden zorgen als ‘master’ voor betrouwbare en duurzame productiemiddelen.

De flexibiliteit van de Nederlandse industrie wordt de afgelopen jaren sterk op de proef gesteld door een veranderende marktvraag. Van sweating the assets voor maximale productie tot minimale bezetting. Of dat nu in de maakindustrie, luchtvaart, maritiem, food, infra of procesindustrie is; elke sector organisatie en situatie stelt andere eisen aan de installaties. De marges staan altijd onder druk, producten moeten met kortere time-to-market worden gemaakt, betrouwbaarheid en veiligheid liggen onder een vergrootglas en de vraag naar producten varieert sterk.

Management en mastership

Om aan alle eisen te kunnen voldoen, moeten de onderhoudsprofessionals volledige controle over de installaties hebben: Mastering Assets. Daar is veel voor nodig, zowel op menselijk als op technisch vlak. Mastering Assets betekent een stap verder gaan dan het ‘managen’ van assets. Op elk niveau binnen een organisatie zijn het juist de medewerkers die, ondersteund door techniek en inzicht, excelleren op hun vakgebied. Zij maken het verschil. Om die reden verwelkomt Maintenance NEXT professionals vanuit alle disciplines en betrokken afdelingen in Ahoy Rotterdam om hun kennis over onderhoudstechniek te verrijken.

NU en NEXT

Gedurende drie dagen zal Ahoy Rotterdam volledig in het teken staan van onderhoudsoplossingen en technologische producten anno nu en ‘NEXT’. Bezoekers komen naar Maintenance NEXT om een actueel overzicht te krijgen van de mogelijkheden en specifieke informatie over onderhoudsoplossingen die aansluiten bij hun dagelijkse praktijk en toekomstige ontwikkelingen.

Bezoek onze stand in hal 3 nummer 3.115.

 

Klik op onderstaande banner om u te registeren voor uw bezoek aan Maintenance Next 2015

 
Geplaatst door Mathijs Bouchaut